Website op maat

Website op maat
Voor Dyntatronic Computers zijn de primaire processen voornamelijk het oplossen van computer gerelateerde problemen en het digitaliseren van oude filmbeelden. Toch willen wij onze klanten de service van “website op maat” aanbieden. Wij werken hiervoor samen met een jong en enthousiast maar professioneel webdesign bedrijf.  Dit bedrijf heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen en onderhouden van websites. Zij gebruiken hiervoor een CMS systeem (contentmanagementsysteem). Het grote voordeel van dit systeem is dat mensen met weinig tot geen kennis van webdesign zelf eenvoudig hun website kunnen beheren door middel van zelf teksten en plaatjes toe te voegen.

Werkwijze
Zowel het webdesign bedrijf zelf als wij zelf vinden het van groot belang om persoonlijk contact met zijn opdrachtgevers te hebben. Het is immers uw website en u bent ook degene die bepaalt hoe u zich wilt presenteren op het internet. Uw website wordt dan ook door middel van een stappenplan ontwikkeld. Dit stappenplan bestaat uit 5 stappen.

 1. Intake
 • Kennismaking en bespreken van uw wensen
 • Wat wilt u laten zien?
 • Wat is uw doelgroep?
 • Welke functionaliteit heeft u nodig?
 • Heeft u al een domeinnaam?
 • Wie gaat de website hosten?
 • Wie gaat de website onderhouden?
 • Wilt u uw website met een CMS-systeem?
 • Wilt u een eigen huisstijl
 • Enz.
 1. Ontwikkeling website
  Op basis van de intake gaan wij aan de slag en krijgt u van ons een link waarop u de vordering van uw website kunt volgen. Door deze werkwijze kunt u in een vrij vroeg stadium de voortgang van uw website zien en nog belangrijker: bijsturen, als u dat wenst. Het is immers uw website die wij ontwerpen!
 2. Publiceren van de website
  Als de website door u is goedgekeurd wordt de website op het internet gepubliceerd en vanaf dat moment is uw website online en zichtbaar voor anderen
 3. Website aanmelden bij zoekmachines
  Als de website klaar en gepubliceerd is, wilt u natuurlijk ook bezoekers op uw website. Wij kunnen uw website ook aanmelden bij zoekmachines.
 4. Onderhoud
  Nadat alle bovengenoemde stappen zijn doorlopen rest alleen nog het onderhouden van uw website. Het is natuurlijk van belang om uw website actueel te houden. De vraag is: gaat u uw website zelf beheren of laat u dit aan Dyntatronic Computers over. Onze onderhoudscontracten zijn namelijk zeer aantrekkelijk.

Onderscheidend
Hoe wordt u website gevonden en als het zich laat vinden, hoe houdt u de bezoekers op uw website. U krijgt slechts enkele seconden om bezoekers te verleiden naar uw producten of diensten. Webdesign is niet alleen een creatief proces, maar het moet interactief, effectief, gebruiksvriendelijk en afgestemd zijn op de zoekmachines. Kortom uw website verdient een professionele aanpak waardoor uw investering snel wordt terugverdiend, mede door meer bezoekers.

Mobiel internet
Mobiele internet neemt toe en het aantal gebruikers stijgt met enorme aantallen. Touch screens vragen om een ander interactief design dan de gebruikelijke websites die op de computers worden getoond. Onze designs  zijn  afgestemd op de diverse mobiele apparatuur.

Professionele aanpak
Onze websites worden afgeleverd met een Content Management Systeem zodat u zelf uw site kunt onderhouden. Wij zorgen ervoor dat uw website of webshop beantwoord aan de veiligheidseisen die beschreven staan in de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

Comments are closed.