Tarieven

Standaard tarieven

Wij staan net als u niet graag voor onverwachte kosten. Daarom hebben wij een lijst samengesteld met de werkzaamheden die wij het meest verrichten en de bijbehorende prijs. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Thuis service tarieven

Voorrijkosten: € 15,-
Per half uur: € 25,-
Ophaal brengservice: € 20,-

U kunt ook gebruik maken van onze ophaal-en brengservice. Wij komen dan op een afgesproken tijdstip bij u thuis om de PC/laptop (en/of toebehoren) op te halen en deze na reparatie terug te brengen. Hierbij gelden de werkplaats tarieven.

Werkplaats tarieven

Onderzoekskosten: € 29,-

Voor veel computerproblemen is van te voren niet meteen in te schatten wat de kosten zijn. Zodra wij uw computer heb kunnen onderzoeken, volgt daarna altijd een verwachte werktijd en prijsindicatie. U kunt dan zelf bepalen of u het de moeite waard vindt om het probleem te laten herstellen. Besluit u na onderzoek het probleem niet te laten herstellen, dan betaalt u alleen de onderzoekskosten.

Windows installatie compleet+antivirus: € 65,-

Uw computer weer helemaal schoon met een nieuwe windows installatie, compleet met uw favoriete software er op.

Data back-up tot 10GB (per 1GB extra €1,-): € 20,-

We maken een backup van al uw persoonlijke bestanden zodat deze veilig zijn. Dit geld ook voor defecte computers of installaties die niet meer werken. Vaak is uw data nog terug te halen.

Virus verwijderen + Installatie antivirus: € 55,-

We maken uw computer weer helemaal virus/spyware vrij. We zorgen ook voor de installatie van goede antivirus software zodat u weer helemaal veilig bent.

Onderhoud Computer + Testen: € 45,-

We maken uw computer helemaal schoon, verwijderen alle overbodige/ongewenste software en optimaliseren hem zodat hij weer lekker snel is.

Data recovery: € 65,-

Bent u al uw gegevens op de computer op een andere manier kwijtgeraakt, dan kunnen wij deze gegevens voor u terughalen door middel van data recovery. Ook als uw harde schijf kapot is, is het mogelijk om gegevens terug te krijgen of tenminste deel daarvan met data recovery. Data recovery is een moeilijk proces en neemt veel tijd in beslag.

Spoed kosten: € 35,-

Heeft u reparaties waar enige spoed bij is in verband met zakelijk afhankelijk zijn, school opdrachten of andere redenen? Voor een spoedtoeslag van 35 euro pakken wij uw systeem er gelijk bij.

Let op: Spoedtoeslag zegt niets over de termijn waarin een reparatie klaar is: alleen dat er direct aan begonnen wordt zodat deze zo spoedig mogelijk af is.